0

Jūsų krepšelis yra tuščias

Kategorijos

El.paštas
Elektrinis pjūklas DCX-250 Xpert 1250

Pjovimo ilgis 125,0 cm, storis 60/90 mm, disko diametras 250 mm. Keraminėms, akmens masės, porceliano plytelėms ir kitoms medžiagoms.

Kaina: 2 541,60 € 2 823,99 €
Prekės aprašymas

Profesionalūs pjūklai Rubi DCX-250 Xpert yra skirti intensyviam porceliano, akmens masės plytelių (Bla) ir bet kokio kito tipo keraminių plytelių (BIIa, BIIb, BIII, AIb) pjovimui, o taip pat retkarčiais natūralaus akmens pjovimui.

DCX-250 Xpert konstrukcijoje yra labai sustiprintas aliuminio korpusas su novatoriška trigubų sijų sistema ir plieniniai priekiai, kad būtų pagerintas viso korpuso stabilumas ir tvirtumas.

Judančią DCX-250 Xpert galvą palaiko sustiprinta kreipiančioji, taip pat pagaminta iš aliuminio, kad būtų galima geriau ir tiksliau pjauti. Ši sistema taip pat turi labai efektyvią disko aukščio reguliavimo funkciją, leidžiančią pjovimo aukštį pritaikyti vartotojo poreikiams.

Rubi elektriniuose pjūkluose DCX-250 Xpert įrengta aušinimo sistema C3 Phyton, leidžianti vandens padavimo tašką reguliuoti pagal medžiagos storį, užtikrinant, kad vanduo patektų tiksliai į pjovimo vietą. C3 Phyton sistema leidžia padidinti aušinimo efektyvumą ir sumažina vandens sklaidą bei nuostolius. Efektyvesnis aušinimas padeda pagerinti deimantinio disko našumą.

DCX-250 Xpert aušinimo sistema komplektuojama su dvigubu plieniniu dekanteriu, kad būtų efektyviau panaudotas vanduo, nukreiptas į išorinį 30 l talpos rezervuarą. Išorinio rezervuaro naudojimas palengvina jo valymą ir pildymą.

DCX-250 Xpert asortimento modeliuose yra sustiprintos rankenos ir ratai (visureigiai), kurie pagerina pjūklų transportavimą ir valdymą. Jų sulankstomose ir sustiprintose kojose yra greito užrakinimo sistema ir saugos įtaisas, kuris apsaugo nuo netyčinio sulankstymo darbo metu. Be to, pjūkluose DCX-250 yra reguliatorius, leidžiantis garantuoti teisingą pjovimo stalo išlyginimą.

Visada galvodama apie profesionalo saugumą, Rubi aprūpina DCX-250 Xpert modelius Zero Dust sistema, užpatentuota ir sertifikuota TNO*, kuri leidžia sumažinti pjovimo metu susidarančių įkvepiamų dulkių dalelių kiekį iki saugaus.

*apibrėžia "saugaus poveikio" kvarco dulkių dalelių vertes "vartotojo įkvėpimo zonoje". Tai leidžia Rubi elektriniams pjūklams dirbti iki 3 val per dieną pjaunant keramines plyteles ir 1 val pjaunant natūralų akmenį uždaroje nevėdinamoje 15 m3 patalpoje.

Techniniai duomenys

Apsisukimai  2750 min-1

Variklio galia  2 AG (1,5 kW)

Pjūvio ilgis  125 cm

Pjūvio storis  60/90 mm

Diagonalinis pjūvis  88,5x88,5 cm

Pjūvio storis 45o 50 mm

Disko diametras  250 mm

Išmatavimai  1920x740x1300 mm

Svoris  78 kg

Pirkėjų atsiliepimai
Pirkėjų atsiliepimai:

Ši prekė dar neturi atsiliepimų.
Prieš rašydami atsiliepimą turite prisijungti.

Prisijungti